12 april 2020

Toen ik de boordstof zag was ik meteen verliefd…zoveel kleurencombinaties en met glitter…Jammer genoeg is nog niet alle glitter binnen…Maar ik hou ervan…Ik wist ook meteen dat ik het wilde verwerken…

Eerst was zoonlief aan de beurt…Ik ga proberen om zoveel mogelijk te laten zien hoe ik de boorden verwerkt heb. Ik heb ze tot nu verwerkt in een halsboord, armboorden en aan de onderkant. Ik heb 1 pakje gebruikt en nog over.

 Patroon: Lillesol en Pelle 

Bij dit shirt heb ik gekozen voor een maat 128, ik heb hem iets langer gemaakt. Bij de boord in de hals heb ik hem iets afgesneden naar 5 cm. Mouwboorden heb ik wel origineel gelaten kwa lengte.

Patroon: Regem van Sofilantjes. 

Mouwboord aan de buitenkant. Ik heb de lengte van de boord aan de onderkant van de mouw afgehaald.

De onderkant van de boord aan de buitenkant en de binnenkant. Ik leg eerst de onderkant helemaal onder mijn lockmachine en daarna lock ik omhoog. Dus ik ben begonnen bij de oranje streep. Dat werkt voor mij het beste. Ik zet zelf de onderkant even met een steekje met de hand vast. Dit kan ook met de naaimachine, zoals je dat in gekochte shirts ziet. 

Het resultaat.

Tot snel

Liefs

Yvette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × 3 =